Kamera rendszer

cégeknek

Kamera rendszer cégek számára

A cégek számára elsősorban nem csak megfigyelésre, hanem rögzítésre is alkalmas kamera rendszereket ajánlunk. A kamera endszerek merevlemezre (winchesterre) rögzítenek. Megadott dátum alapján, vagyonvédelmi, kereskedelmi cégeknél 30 nap a rögzítés ideje.

Kamerák széles választéka létezik, számos különböző tudással és paraméterrel. Árajánlat készítésekor az adott helyszín és a felmért igények alapján választjuk ki a legjobb ár/érték arányú eszközt. Például teljesen más eszköz szükséges egy nyílt terep vagy egy szűk beltéri folyosó megfigyeléséhez, rendszámfelismeréshez, vagy személyek azonosításához. A kamerák kiválasztása mellett nagyon fontos azok megfelelő elhelyezése, pozíciója, hiszen hiába jó minőségű egy kamera, ha nem látja azt, ami az Ön vagy a kezelő személy számára fontos.


Bízza szakembereinkre a telepítést!

  • biztonsági rés kiiktatása
  • meglévő rendszerek bővítése
  • garanciát vállalunk a munkánkra
  • másrészt pedig optimális helyekre kell feltenni
  • egyrészt a megfelelő rendszert kell kiválasztani
  • ha lehetséges több megoldást is vázolunk ön számára
  • GSM, távfelügyeleti jelzések ellenőrzése, kommunikáció
  • előírásoknak megfelelő módon kell telepíteni a rendszer részegységeit
  • szimulált hibák ellenőrzése (szabotázs hiba, akkumulátor hiba, táp feszültéség hiba stb.)

Szervizelés

A P1safe Kft Budapest teljes területén és a vonzáskörzetében lévő településeken, közterületek, ingatlanok, épületek teljes kamerázását. Minden esetben az egyedi igényekhez alkalmazkodunk, legyen szó akár kis méretű, akár több szintes, nagy alapterületű épületről, ingatlanról. Cégek, vállalatok, magánszemélyek egyaránt megkereshetnek minket. Az egyik legmodernebb technikai eszközparkkal rendelkezünk, emellett biztosítjuk a kamera rendszer folyamatos felügyeletét.

A telepítést követően sem szabad megfeledkezni a rendszer folyamatos karbantartásáról a hosszútávú fenntarthatóság érdekében. Egyéni megállapodás függvényében ügyfeleinknek lehetősége van a rendszeres karbantartás igénylésére, melyek esetében a telepített rendszerekre a törvényi kötelezettségeinket meghaladó garanciális szolgáltatásokat vehet igénybe. Mivel fontosnak tartjuk a biztonságot, célunk, hogy a már meglévő biztonsági, hálózati rendszerek esetében folyamatos szoftverfrissítést hajtsunk végre.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot kamera rendszerre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282