Behatolásjelző

cégeknek

Behatolásjelző rendszer

A behatolásjelző rendszerek feladata az ember élet és értékek védelme agresszió, betörés, bűncselekmény ellen. Ezt a felügyeletet a legtöbb esetben kiegészítik beléptető-, kamerás megfigyelő rendszerek, melyek kombinált alkalmazása távfelügyelettel kiegészítve nyújtja a legoptimálisabb objektumvédelmet.

A lehető leghatékonyabb tervezzük meg a rendszert a megrendelő számára. A kivitelezés során tekintettel vagyunk az épület jellegére, funkcióira és folyamatosan törekszünk arra, hogy a telepítés során az esztétikai összképet ne befolyásoljuk, és emellett a rendszer a műszaki elvárásokat is teljesítse.


A behatolás érzékelésére a következő érzékelőket alkalmazzuk

 • mozgásérzékelők (passzív infra, radaros, kombinált, kisállat védett, infra sorompó)
 • a nyílászárókon nyitás és üvegtörés érzékelők
 • beléptető, munkaidő nyilvántartós kapu
 • optikai hálózat kiépítése
 • megfigyelő rendszer
 • tűzjelző rendszer
 • riasztó rendszer
 • támadásjelző

Milyen előnyökkel jár a beléptető rendszer?

 • A cégvezetésben komoly segítséget nyújt egy jól kialakított rendszer. Információt szolgáltat a telephelyen belüli mozgásokról, fenntart egy alapvető rendet, fegyelmet amellett, hogy természetesen az alapvető feladata a telephelyre, irodaházba történő ellenőrzött belépés, valamint a jogosultsághoz kötött mozgás az épületen, telephelyen belül. Rengeteg példát sorolhatunk, ahol nem pusztán az ajtókon történő áthaladásra használják a rendszert, hanem pl. munkaidő nyilvántartása, mely akár automatikusan adatokat szolgáltathat a bérszámfejtés részére, vagy rendszámfelismerővel integrálva a gépjármű beléptetés kezelésére.
 • Vagyonvédelmi szempontból az elsődleges funkciója, hogy jogosultsághoz köti az ingatlan bizonyos helyiségeibe, részeibe történő belépést. Egy beléptető rendszer segítségével minden dolgozó és vendég mozgása visszakövethető, így pl. lopás esetén jó eséllyel szűkíthető az elkövetői kör.
 • A nagyvállalati minőségű beléptető rendszerek könnyen integrálhatóak akár vállalatirányítási környezetbe is. A felhasználói adatok tetszőlegesen riportálhatók, így könnyen beilleszthetőek pl. egy gyártási folyamatba is, mellyel egyszerűen azonosíthatjuk a gyártási műveletet végző dolgozót.

Kinek ajánljuk a komplex biztonsági rendszert?

 • kisvállalkozások számára
 • középvállalkozások számára
 • nagyvállalatok számára

Miért minket válasszon?

A hangsúlyos különbség a minőségi kivitelezés, pontos határidőtartás mellett leginkább a projektjeink előkészítésében, tervezésében és dokumentálásában található. A beléptető rendszer tervezése során kiemelten fontos a pontos és alapos igényfelmérés, mely a jól működőbeléptető rendszer alapja. Egy rosszul kiválasztott, vagy felépített rendszer komoly, hatékonyságban és végső soron pénzben mérhető veszteséget is okozhat amellett, hogy a kiépítésre fordított költség sem térül meg. Az általunk kiépített rendszerre garanciát vállaunk és folyamatos szervizelést. Célunk a hibák megelőzése, ezért a karbantartás során a rendszert, a használaton túl nagyobb igényeknek vetjük alá, hogy hibák a karbantartás során előjöjjenek és javítani is tudjuk őket.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot behatolásjelző rendszerre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282