Kamera

márkák

Axis kamera

Axis Communications bemutatta a világ első IP kameráját, Martin Gren és Carl-Axel Alm találmányát, amely megváltoztatta a videós megfigyelés, a biztonsági kamerás rendszerek világát. Az Axis a videós megfigyelés szegmensében a kamera mellett meghatározó technológiákat fejlesztett ki, amelyek egyebek között csökkentik a videójelek továbbításához szükséges sávszélességet (Axis' Zipstream Technology), javítják a képminőséget mostoha fényviszonyok között (Lightfinder Technlogy, Wide Dynamic Range, OptimizedIR).

Az AXIS M1004-W beltéri, vezeték nélküli kamerája olyan felhasználási területekre, ahol a költség és rendszer rugalmassága kulcsfontosságú tényező. A Wi-Fi Protected Setup protokoll használata leegyszerűsíti a logikai biztonsági beállításokat a vezeték nélküli hálózatokban. A telepítést végzők ezzel időt takarítanak meg, és könnyen állíthatnak be nagy biztonságú hálózatot a Wi-Fi-vel lefedett területeken, ahol az Ethernet kábelezés nem lehetséges.

A kamera rendelkezik egy nyomógombbal, amely a felhasználóbarát, nagy biztonságú és könnyű WLAN párosítást biztosítja. Ugyanakkor a HDTV videót megbízhatóan továbbítja a vezeték nélküli hálózaton.Kisebb vállalkozások, lakossági felhasználók egy kedvező árú és könnyen használható megoldást kapnak videomegfigyelési igényeikre


595102

M vezeték behúzva

879

Telepítés

25962

Telepített kamera

862

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot Ayis kamera rendszerre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282