ZyXel hálózati rendszer

A hálózat üzemeltetése minden vállalkozás számára kritikus terület. Bármely hirtelen hálózati hiba könnyen végződhet adatvesztéssel, az üzleti tevékenység kiesésével vagy a hírnév sérülésével, így olyan megoldásra van szükség, mely nemcsak figyeli a hálózat állapotát, de gyors beavatkozási lehetőséget is kínál probléma esetén. A Zyxel hálózatüzemeltetési megoldások abban segítenek, hogy a vállalkozások megtervezhessék és kivitelezhessék LAN és vezeték nélküli LAN hálózataikat, ami a termelékenység növekedésével és egyszerűbb üzemmel jár együtt.


ZyXel Wireless Router

A hálózati integráció érdekében a ZyXEL a bridge és a router üzemmódot is beépítette LTE3300-as sorozatába, ezáltal könnyedén integrálható bármilyen eszközhöz, átjáróhoz. csúcsminőségű processzorra szereltük még nagyobb teljesítményt nyújt a magas hálózatigényű eszközeihez. A vezeték nélküli kapcsolódást kizárólag az adott eszköz felé irányítja, erősebb jelet sugározva.


ZyXel Switch

A ZyXEL GS1900 termékcsaládjának 8, 16, és 24 portos GbE Smart Managed switchei gigabites sebességgel és nélkülözhetetlen szolgáltatásokkal teszik a hálózatot rugalmasabbá és hatékonyabbá. A készülékdobozok kialakítása olyan, hogy elhelyezésük kisebb irodákban és tárgyalókban is megoldható, például a falon, az asztal alatt, vagy a bútorhoz rögzítve. A nagy sebességű internetkapcsolat ma már bármiféle gond és nehézség nélkül, gyorsan kivitelezhető. Jövőbiztos IPv6 támogatás. Behatolás elleni védelem, RADIUS, állandó MAC forwarding, 802.1X szerinti bejelentkeztetés a növelt hálózatbiztonságért. Megbízható hálózati munka Loop Guard-dal, IPSG-vel és CPU-védelemmel


ZyXel Acces Point

Napjainkra a sebesség helyett a lefedettség vált a Wi-Fi szolgáltatás égető kérdésévé, mivel a távolság növelésével növekszik a kapcsolat megszakadásának esélye. A megnövelt kimeneti teljesítményével megsokszorozza a lefedettséget, ha pedig a telepített hozzáférési pontok számával azonos mennyiségben helyezik ki, a felhasználók még nagyobb teljesítménynövekedést tapasztalhatnak. Képes a hozzáférési pontok tömbösített beállítására, biztonsági másolat készítésére, valamint firmware frissítésre három egyszerű lépésben. Az intra-BSS zárolás megelőzi az adatlopást az azonos hozzáférési pontot használó felhasználók esetében. A RADIUS szervereket nélkülöző vállalkozásoknál a hálózati rendszer-adminisztrátor állítja össze a hozzáférés vezérlési listát (ACL), hogy az ügyfél eszközének MAC-címe alapján engedélyezze vagy tiltsa a hozzáférést a vezeték nélküli hálózathoz.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Kérjen ajánlatot ZyXel hálózatépítésre:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1204 Budapest
Rezeda utca 25.

(30)151–5758
(30)518-8282