Biztonságtechnikai

szakértőink

Ismerje Meg Csapatunkat!

Perusza Péter
Ügyvezető

Több, mint tíz éves biztonságtechnikai tapasztalattal rendelkezem. Mind telepítésekben, tervezésben és különböző telephelyek teljes biztonságtechnikai kivitelezésében. Célom ügyfeleink számára biztosítani a biztos és minél precízebb kivitelezést az álltaluk megfogalmazott igények szerint.

Kása Gábor
Fejlesztési vezető

Több éves technikai tapasztalattal rendelkezem biztonságtechnikai eszközökkel és rendszerek tervezésében. Célom a folyamatos fejlődés követése és, hogy cégünk kivegye a részét ebből a fejlődésből.

Michel Ferenc
Telepítés vezető

Több éves tapasztalattal rendelkezem gyengeáramú eszközök telepítésében és karbantartásában. Célom a munkámmal, hogy törekedjek ügyfeleink teljes elégedetségére.

Hollósi Gábor
Telepítés technikus

Lakossági feszültségű és biztonságtechnikai rendszerekben is több éves tapasztalattal rendelkezem. Célom az újonnan telepített rendszereink tökéletes kivitelezése.

Béres Richárd
Szerviz vezető

Jelenleg villamos mérnöki tanulmányaimat végzem, mellette több év tapasztalatom van mikroelektronikákkal. Célom mások számára problémát okozó, rejtélyes hibák megoldása.

Bundy Dávid
Projekt vezető

Jelenleg villamos mérnöki tanulmányaimat végzem, mellette több év tapasztalatom van tűzjelzők, beléptető rendszerek, megfigyelő rendszerek telepítésében. Célom olyan rendszerek kialakítása, ami maradéktalanul kielégíti az ügyfél igénykete.

Abóczki Judit
Ügyfél kapcsolat tartó

Jelenleg biztonságtechnikai mérnök tanulmányaimat végzem. Célom hogy ügyfeleinknek teljeskörű tájékoztatást és szerviz segítséget nyújtsak, ezáltal bizalommal forduljanak cégünkhöz a megoldásra váró problémáikkal.

Fekete Attila
Hálózat szakértő

Sok éves tapasztalattal rendelkezem hálózat építésben és tervezésben. Több évet töltöttem szakemberek okatatásával optikai hálózatok területén. Célom folyamatosan fejlődni és tisztába lenni a piaci lehetőségekkel a hálózat építésben.

Ónódi István
Telepítés technikus

Több éves tapasztalattal rendelkezem hálózat építés és szervizelés terén. Célom, a folyamatos fejlődés, a naprakészség, a rendszerek átfogó ismerete és szaktudásom szerint a legjobban kivitelezni.

Baranyi Attila
Szerviz technikus

Fiatal szerviz technikusként fontosnak tartom a fejlődést, az idősebb társaim tanításait. Célom, hogy a munkám során a lehető legjobb tudásom szerint hajtsam végre a rám bízott feladatot, bővítsem a tudásom.


486512

M vezeték behúzva

121

Telepítés

25461

Kezelt riasztás

156

Elégedett ügyfél

Küldjön üzenetet Cégünknek:

Rólunk

P1safe Kft. több mint 10 éve biztonságtechnikával, informatikai és optikai rendszerek teljeskörű kiépítésével, szervizelésével, karbantartásával foglalkozik. Tapasztalt szakembereink felmérik,megtervezik és végül kivitelezik az Ön számára megfelelő projektet.

P1safe Kft. Kapcsolat

1113 Budapest
Hamzsabégi út 60. F/1.

(30)151–5758
(1)615-2878